DEĞERLİ ÇAYKUR RİZESPOR CAMİASI
Çaykur Rizespor

DEĞERLİ ÇAYKUR RİZESPOR CAMİASI

11 Mart 2017 Cumartesi 23:57
DEĞERLİ ÇAYKUR RİZESPOR CAMİASI



DEĞERLİ ÇAYKUR RİZESPOR CAMİASI

DEĞERLİ TARAFTARLAR

 

Kulübümüz ve kulüp başkanımız ile teknik direktörümüz hakkındaki ahlaka ve hukuka aykırı davranışlar nedeni ile savcılık tarafından soruşturmaların başladığı ve incelemelerin devam ettiği malumuzdur.

Bu doğrultuda Antalyaspor maçı öncesi yapılan İl Güvenlik Kurulu toplantısında (VIP tribünleri dahil) tüm tribünlerin yoğun gözlem altında olması için karar alınmıştır. Bu karar siz taraftarımız için değil provokasyon yapmak isteyen kişi ve gruplara karşıdır.

 

Değerli Gerçek Taraftar

 

Takımınızı her zaman olduğu gibi maç sonuna kadar desteklemenizi istirham ederiz.

Böyle bir dönemde siz taraftarlarımızın yapılan taşkınlıklar ile galeyana gelmemesini, kulübümüzün dışında yapılan bildirimlere asla itibar etmemenizi önemle rica ederiz. 

Kulübümüz gerçek taraftarlarıyla iyi günde kötü günde hep yan yana olmasını bu zamana kadar bilmiştir. Öncelikle stadyumumuzda olmak üzere siz taraftarlarımızla birlikte el ele vererek tüm küfür ve şiddeti temizleyeceğimize inancımız tamdır.

Gerçek Taraftarlarımız takımımızı destekledikleri sürece büyük taraftarımız ile birlikte bu senede Süper Ligde kalacağımızdan da hiç bir şüphemiz yoktur.

 

Tüm taraftarlarımızı Antalyaspor maçında Rizespor’umuzun yanında olmaya davet ediyoruz

 

12 Mart 2017 Pazar 19:00

Çaykur Rizespor – Antalyaspor

Çaykur Didi Stadyumu

Diğer Haberler