Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı bilet fiyatlarıyla ilgili açıklama
Çaykur Rizespor

Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı bilet fiyatlarıyla ilgili açıklama

23 Mart 2017 Perşembe 14:18
Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı bilet fiyatlarıyla ilgili açıklama



Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu; son birkaç sezon aldığı karar ile kombine sahibi seyircilerimizi koruma amaçlı olarak Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaşmalarında uygulanacak taban fiyatı sezon başı açıklamaktadır.

 

Ayrıca misafir seyirci tribününü biletlerinin tamamının satıldığı her karşılaşma öncesinde Çaykur Didi Stadyumunda kapalı deniz tribünü satışa açılmaktadır.

 

Bunların yanında TFF Disiplin Talimatı gereğince; eşdeğer tribünler için eşdeğer fiyat uygulaması zorunlu olup hiçbir misafir takıma fahiş fiyat veya indirimli fiyat uygulanmamaktadır.

 

Gayet açık olarak bilinmesine rağmen belirttiğimiz bu uygulamaların aksine yalan haber yapılması, hem Çaykur Rizespor taraftarını hem de misafir takım taraftarlarının aklını karıştırmaktadır. Yapılan asılsız haber ve yorumlara itibar edilmemesini önemle arz ediyoruz.

 

 

ÇAYKUR RİZESPOR KULÜBÜ

 

 

 

 


 

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında, 2 Nisan 2017 Pazar saat 16:00’da Çaykur Didi Stadyumunda oynanacak, Çaykur Rizespor – Trabzonspor maçı biletleri satışa çıktı

 

BİLET FİYATLARI:

VİP: 150 TL

Maraton: 100 TL

Kale arkası: 50 TL

Misafir: 50 TL

 


 

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU

FUTBOL DİSİPLİN TALİMATI

II. GENEL HÜKÜMLER - DİSİPLİN CEZALARI - DİSİPLİN İHLALLERİ

C. DİSİPLİN İHLALLERİ

 

(eski) MADDE 51 - USULSÜZ SEYİRCİ ALMA

Stadyuma giren seyirci sayısı hakkında gerçeğe aykırı belge düzenleyen, beyanda bulunan, stadyuma seyirciyi biletsiz olarak veya bilet yerine herhangi bir belge ile sokan, bilet fiyatlarında rakip kulüp seyircisine aynı seyir kalitesindeki yerler için farklı fiyat uygulayan, stadyuma veya tribüne kapasitesi üzerinde seyirci alan veya benzeri fiillerle menfaat sağlayan kulüplere Süper Lig için 50.000.-TL’den 150.000.-TL’ye kadar para cezası verilir.

(yeni) MADDE 49 – USULSÜZ SEYİRCİ ALMA ve MERDİVEN BOŞLUKLARININ BOŞ BIRAKILMAMASI

(1) Stadyuma giren seyirci sayısı hakkında gerçeğe aykırı belge düzenleyen, beyanda bulunan, stadyuma seyirciyi biletsiz olarak veya bilet yerine herhangi bir belge ile sokan, 14 rakip kulüp seyircisine aynı seyir kalitesindeki yerler için kendi seyircisine uyguladığı bilet fiyatının %30’undan fazla veya diğer tribünler için belirlenen fiyata oranla fahiş fiyat uygulayan, stadyuma veya tribüne kapasitesi üzerinde seyirci alan veya benzeri fiillerle menfaat sağlayan kulüplere Süper Lig için 100.000.-TL’den 200.000.-TL’ye kadar para cezası verilir.

 

 

Diğer Haberler