Çaykur Rizespor Sanal Satış Mağazasını Açtı
Duyurular

Çaykur Rizespor Sanal Satış Mağazasını Açtı

24 Ocak 2014 Cuma 10:12
Çaykur Rizespor Sanal Satış Mağazasını Açtı

Çaykur Rizespor Sportif Ürünler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adına hizmet vermeye başlayan 'www.atmacasm.com'da birbirinden renkli taraftar ürünleri satışa sunuldu.

Atmaca spor mağazalarında kulübe ait olan Çaykur Rizespor markalı ürünlerin satışının yapılacağını belirten Çaykur Rizespor Sportif Ürünler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Başkanı Mehmet Erdoğan, "Ulusal ve uluslar arası pazarda Çaykur Rizespor markalı ürünleri Çaykur Rizespor 'ATMACA SM' adı altında mağazalar ve online satış mağazaları oluşturmak ve bu sayede kulüp tanıtımını yapmak suretiyle hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Rize Yeni Şehir Stadı altında bir mağaza ile hayata geçirilen Çaykur Rizespor Atamaca Spor Mağazası, Rizespor taraftarlarına hizmet vermektedir. Mağazaya ulaşamayan taraftarlarımız için bu web sitesini hizmete sunduk. Artık online olarak Rizesporumuzun sportif ürünlerini alabilirsiniz" dedi.

Rize'ye ve Çaykur Rizespor'a gönül verdiklerini ifade eden Erdoğan, "Çıktığımız bu yolda muhakkak eksiklerimiz olacaktır. Ama bizler Rizemizi ve Çaykur Rizesporumuzun marka değerini arttırmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Daha çok taraftarlarımıza ulaşabilmek amacıyla kulüp mağazalarımızı arttırmayı hedefliyoruz. Öncelikle Rize merkezde ikinci mağaza, İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya gibi büyük şehirlerde de mağazalar açmayı hedefliyoruz. Bütün camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Diğer Haberler