Çaykur Rizespor 'Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi' sosyal sorumluluk etkinlikleri ile İzmir'de
Çaykur Rizespor

Çaykur Rizespor 'Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi' sosyal sorumluluk etkinlikleri ile İzmir'de

16 Şubat 2019 Cumartesi 13:56
Çaykur Rizespor 'Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi' sosyal sorumluluk etkinlikleri ile İzmir'de

Eğridere Köyü İlköğretim Okulunun minik öğrencilerine Rizespor forması hediye edildi.

Çaykur Rizespor 'Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi' sosyal sorumluluk etkinlikleri ile İzmir’de

 

İzmir Tire Cumhuriyet Savcısı hemşerimiz Sayın Necati KURU’nun isteği üzerine, Eğridere Köyü İlköğretim Okulunun minik öğrencilerine Rizespor forması hediye edildi.

 


 

SAYIN SAVCININ MEKTUBU

İzmir Tire ilçesinde cumhuriyet savcısı olarak göreve başlamış bulunmaktayım. minik kardeşlerimizle buluşup onlara Rize’yi ve Rizespor sevgisini anlatmak için Rizesporumuzun yapmış olduğu sosyal sorumluluk projesi kapsamında İzmir-Tire ilçesi Eğridere köyündeki okulumuzu ziyaret ettik. Minik kardeşlerimize Rizespor sevgisini aşılamak istedik. bu proje kapsamında bizleri yalnız bırakmayan cumhuriyet başsavcımız Sn. Mehdi Can ve ilçe milli eğitim müdürümüz Sn. Özcan Karpuz Beylere çok teşekkür ederiz. Ayrıca bu projeyi hayata sokan Çaykur Rizespor yönetimine teşekkür ederiz.💚💙

İzmir Tire Cumhuriyet Savcısı Necati KURU

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------

 

 

ÇAYKUR RİZESPOR 'MİNİK KALPLER OKUL-KULÜP PROJESİ'

 

Geçtiğimiz yıl başlatılan ve 56 okul arasından 110 minik öğrencinin lisanslı futbolcu olarak bünyemize katılmasını sağlayan “Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi” bu yıl yeniden hayata geçirildi.

 

Çaykur Rizespor’un geleceğini oluşturmak adına geçtiğimiz yıl başlayan Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi; Çaykur Rizespor, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokolün ardından ilk olarak Rize’de uygulandı.

 

Bu yıl yeniden hayata geçirilen Proje; öncelikle ilk ve orta öğretim kurumlarında uygulanıyor. Altyapıdan sorumlu yöneticilerimizin katılımlarıyla yüzlerce öğrenciye öncelikle forma dağıtılırken, ardından Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezi antrenörlerimiz tarafından okullarda bulunan yetenekli öğrencilerin seçimi için turnuva maçları yapılıyor.

 

MİSYON: Amacımız sporu geniş kitlelere yaymak, çocukları futbolla tanıştırmak, Çaykur Rizespor sevgisini aşılamak ve kulübümüze yetenek havuzu oluşturmaktır. Geçtiğimiz yıl başlanılan bu proje oldukça başarılı ilerliyor.

 

VİZYON: Sadece hedefimiz bu değil tabii ki. Her öğrencimizde, her minikte bir formamız olması lazım. Onlara formalarımızı hediye ediyoruz. Onları şimdiden, küçük yaşta bu renklere alıştırmak gerek. Başarılı bir şekilde projemiz sürecek ve faydasını önümüzdeki yıllarda göreceğiz.

 

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

 

Diğer Haberler