Çaykur Rizespor 'Minik Kalpler Okul-Kulüp' Projesi Sosyal Sorumluluk Etkinlikleri Devam Ediyor
Çaykur Rizespor

Çaykur Rizespor 'Minik Kalpler Okul-Kulüp' Projesi Sosyal Sorumluluk Etkinlikleri Devam Ediyor

11 Şubat 2019 Pazartesi 21:46
Çaykur Rizespor 'Minik Kalpler Okul-Kulüp' Projesi Sosyal Sorumluluk Etkinlikleri Devam Ediyor

Giresun'da görev yapan bir sınıf öğretmeninin isteği üzerine, minik öğrencilere Rizespor forması hediye edildi.

BİR ÖĞRETMENİN HAYALİ DAHA GERÇEK OLDU!

Giresun’da görev yapan bir sınıf öğretmeninin isteği üzerine, kulübümüz tarafından minik öğrencilerine Rizespor forması hediye edildi.

Geçtiğimiz yıl başlatılan ve 56 okul arasından 110 minik öğrencinin lisanslı olarak bünyemize katılmasını sağlayan “Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi” bu yıl yeniden hayata geçirildi.

Çaykur Rizespor’un geleceğini oluşturmak adına geçtiğimiz yıl start alan Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi; Çaykur Rizespor, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokolün ardından ilk olarak Rize’de uygulandı.

Bu yıl yeniden hayata geçirilen Proje ilk ve Orta Öğretim kurumlarında start aldı. Altyapıdan sorumlu yöneticilerimizin katılımlarıyla yüzlerce öğrenciye öncelikle forma dağıtılırken, ardından Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezi antrenörlerimiz tarafından okullarda bulunan yetenekli öğrencilerin seçimi için turnuva maçları yapıldı.

Amacımız sporu geniş kitlelere yaymak, çocukları futbolla tanıştırmak, Çaykur Rizespor sevgisini aşılamak ve kulübümüze yetenek havuzu oluşturmaktır. Geçtiğimiz yıl başlanılan bu proje oldukça başarılı ilerliyor. Sadece hedefimiz bu değil tabii ki. Her öğrencimizde, her minikte bir formamız olması lazım. Onlara formalarımızı dağıtıyoruz. Onları şimdiden, küçük yaşta bu renklere alıştırmak gerek. Başarılı bir şekilde projemiz sürecek ve faydasını önümüzdeki yıllarda göreceğiz.

 


ÖĞRETMEN MEKTUBU

İyi günler sayın yönetici
Giresun’un Bulancak ilçesinde en uzak beldesi olan Aydındere de öğretmen olarak görev yapmaktayım. İyi bir Rizespor taraftarıyım imkanlarım el verdiğince her maçına gitmeye çalışıyorum. Öğrencilerime kulüp olarak forma yardımı yapma şansımız olur mu? Hepsini Rizespor aşkıyla yetiştirmeye çalışıyorum. Başkanımızın da dediği gibi her yerde Rizespor taraftarına ihtiyacımız var. Maddi durumu kötü olan bu öğrencilerim için bu organizasyon çok önemli olacaktır. Küçük yaşta aşıladığım Rizespor aşkı sizlerin göndereceği formalarla filizlenecek ve asırlık Çınar’lar olacaktır. Lütfen çağrıma ses verin ve el uzatın. İyi günler diliyorum
Akif Uzunhasanoğlu MEB sınıf öğretmeni

 

Diğer Haberler