Ç.Rizespor-Gaziantepspor Maçı Ardından
Çaykur Rizespor

Ç.Rizespor-Gaziantepspor Maçı Ardından

15 Şubat 2014 Cumartesi 00:00
Ç.Rizespor-Gaziantepspor Maçı Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Çaykur Rizespor kendi evinde Gaziantepspor'u 5-1 yenerek, üç puanı alan taraf oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Sorumlusu Mehmet Ali Karaca, taraftara teşekkür ederek, Rıza Çalımbay’ın Türkiye’nin en iyi teknik direktörlerinden birisi olduğunu söyledi.

Rakipleri karşısında iyi mücadele ettiklerini belirten yeşil-mavili takımın hocası Mehmet Ali Karaca, "Rakibimizi iyi etüt ettik. Kanatları iyi kullandık. Attığımız goller birbirine benziyor. Maçın üçte ikisinde biz iyiydik. İkinci yarının başında rakip daha iyiydi. Rakip saldırdıkça arkada açıklar verdi. Buradan Rıza hocamıza teşekkür ediyorum. Rıza Çalımbay, Türkiye’nin en iyi hocalarından birisidir. Talihsiz sonuçlar aldık ve ardından hocamız ayrıldı. 15 maç sonra kazanmamız beni ve Rize halkını çok mutlu etti. Mağlup da olabilirdik ama iyi oynadık ve kazandık. Rizespor’a yeni hoca gelmesine üzülmem. Yönetim ve şehir beni seviyor. Ben her zaman ne görev verilirse hazır ve nazırım. Taraftarımıza ve bana güvenen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çaykur Rizesporlu forvet oyuncusu Kweuke, maça iyi başladıklarını söyleyerek, "Takım adına çok mutluyum. İyi mücadele edip, ilk yarıda farklı skor yakaladık. Zor zamanlar geçirdik. 15 maç kazanamadık. Rıza hoca geride çok iyi bir takım bıraktı. Tek üzüntüm Rıza hocaya bu galibiyeti gönderememek. Bu akşam alınan 3 puanı Rıza Çalımbay hocamıza armağan ediyorum. Beni buraya o getirdi. Bana her zaman güvendi. Bursa maçından da galibiyet almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Sonradan oyuna girerek iki gol birden atan Çaykur Rizespor’un yeni transferi Deniz ise, "İki yıldır Çaykur Rizespor benimle ilgileniyordu. Burada ilk maçım Trabzonspor maçıydı. O maçta da iyi oynadık ama kazanamadık. Bu akşam iki gol attığım için çok mutluyum. Ama önemli olan takımın kazanmasıydı. Hocam beni takıma yardımcı olmak için oyuna aldı bende bunu başardım mutluyum. Bu iki golü Rize halkına takım oyuncularına armağan ediyorum" dedi.
 
GAZİANTEPSPOR CEPHESİ
Rize’ye kazanmak için geldiklerini belirten Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Bünyamin Süral, yenilgiden dolayı üzgün olduklarını belirterek, "Rakibin durumunu biliyorduk. Bu maça kazanmak için çıktık. Sahada Çaykur Rizespor daha arzulu istekliydi. Yediğimiz üst üste goller bizim oyunumuzu bozdu. Önümüzdeki hafta oynayacağımız maça daha iyi hazırlanıp, kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Üzülmeye vakitleri olmadığını ifade eden Gaziantepsporlu futbolcu Oğulcan da, "Üzülmeye gerek yok. Bundan sonraki üst üste oynayacağımız maçlarımızda kazanacağız. Gönül isterdi ki, bu maçı da kazanalım. Olmadı kaybettik. Ama bundan sonraki maçlar bizim için daha önem kazandı" dedi.

Kötü bir oyun oynadıklarını söyleyen kırmızı-siyahlı takımın futbolcusu Stankevicius ise, “Çok konuşulacak bir şey yok. Daha çok çalışmamız gerekiyor. İkici yarı oyunu çevirmeye çalıştık olmadı. Hatalarımızı iyi görüp aynı hataları sonraki maçlarda yapmayacağız" şeklinde konuştu.

(AJANSLAR)
 
 
 

Diğer Haberler