ÇAYKUR RİZESPOR'DAN MİNİK KALPLER PROJESİ
Alt Yapı

ÇAYKUR RİZESPOR'DAN MİNİK KALPLER PROJESİ

14 Aralık 2017 Perşembe 11:18
ÇAYKUR RİZESPOR'DAN MİNİK KALPLER PROJESİ

Çaykur Rizespor alt yapıda ki geleceğini oluşturmak için İlkokullarda ki ufak yaştaki yetenekli oyuncuları Çaykur Rizespor'a kazandırmak adına Milli Eğitim Müdürlüğü ile beraber “MİNİK KALPLER OKUL - KULÜP” Projesi düzenliyor.

Çaykur Rizespor’da alt yapıda yatırımlar ve geleceğe dönük projeler devam ediyor. Sezon başında yeniden yapılanan ve ileriye dönük projelerle Çaykur Rizespor’un geleceğini oluşturmak amacıyla yeni bir proje start alıyor. 2017/2018 sezonun başlamasıyla üstünde çalışılan ve Çaykur  Rizespor’un geleceğine büyük katkı yapması beklenen proje Çaykur Rizespor, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.  “MİNİK KALPLER OKUL – KULÜP” projesinde   il genelinde ilk okul seviyesinde yaklaşık olarak 60 okula ulaşılacak. Ayrıca ilçelerde de yine İlkokullar arası futbol turnuvası düzenlenerek buradaki minik yetenekler Çaykur Rizespor bünyesine kazandırılması hedefleniyor.

 

Çaykur Rizespor Alt Yapı Koordinatörü Recep Akyıldız  Çaykur Rizespor’un geleceğini oluşturmak adına önemli bir projenin startını verdiklerini belirterek “ Bu projeleri sezon başı Antrenör arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz toplantılarda birlikte gelecek adına neler yapabileceğimizi tartışarak ortaya çıkardık. Öncelikle bu projeyle başlayacak ama burada bitmeyecek. Rizespor’un geleceğine katkı yapacak birçok projemiz olacak. Burada Rizespor geleceğine katkı yapacak 12 yaş altı direktörümüz Bilal Karafazlıoğlu ve antrenörlerimiz Aydın Turan ve Hakan Turanlı’ya büyük rol düşecek ve başarılı olarak Rizespor’un geleceğine katkı yapacaklarına inanıyorum. Burada bize kapılarını açan Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Gençlik Spor müdürlüğüne teşekkür ediy

oruz” dedi.

Diğer Haberler