ÇAYKUR RİZESPOR TARAFTARIYLA İSTANBUL'DA BULUŞUYOR
Duyurular

ÇAYKUR RİZESPOR TARAFTARIYLA İSTANBUL'DA BULUŞUYOR

16 Nisan 2016 Cumartesi 09:51
ÇAYKUR RİZESPOR TARAFTARIYLA İSTANBUL'DA BULUŞUYOR

İstanbul'da 9.su düzenlenen Rize Tanıtım Günlerinde, Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan,  yöneticileri ve eski yeni bazı futbolcular taraftarla buluşacaklar.

İstanbul Maltepe’de yapılan Rize Günleri Fuar Alanı’nda yapılacak olan etkinlikte Çaykur Rizespor kulüp yöneticisi Remzi Kazmaz’ın hazırladığı “Buhti'nin Düzü'nden Günümüze Rizespor Belgeseli” katılımcılara seyrettirilecek. Ardından katılımcılar bir araya gelecek olan Başkan Kalkavan, yöneticiler ve futbolcular fotoğraf çektirip sohbet edecekler.

Çaykur Rizepor Kulübü yöneticisi Remzi Kazmaz bu etkinliği İstanbul’da yaşayan Çaykur Rizespor taraftarları için planladıklarını belirterek; “Çaykur Rizespor’umuzun Rize dışında yaşayan taraftarlarını bu etkinlikle kucaklayacağız. Katılan taraftarlarımız; kulüp başkanımız Metin Kalkavan, yöneticilerimiz ve eski yeni futbolcularımız ile sohbet edip tanışabilecekler. Ayrıca Çaykur Rizespor’un ilk ve tek belgeseli olan  “Buhti'nin Düzü'nden Günümüze Rizespor Belgeseli”ni izleyebilecekler. Bütün İstanbulluları ve Rizespor taraftarlarını Pazar günü saat 18.00’de yapılacak etkinliğimize davet ediyoruz” diye konuştu.

Diğer Haberler