ÇAYKUR RİZESPOR KULÜBÜ AMATÖR SPOR DALLARI
Amatör Branşlar

ÇAYKUR RİZESPOR KULÜBÜ AMATÖR SPOR DALLARI

3 Ekim 2019 Perşembe 19:53
ÇAYKUR RİZESPOR KULÜBÜ AMATÖR SPOR DALLARI

2019 yılı itibarıyla futbol hariç 20 amatör spor dalında toplamda 1411 sporcumuz bulunmaktadır

 

Kulübümüz Şubat 2015 tarihinde yapılan kongrede aldığı kararla ilimiz için sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde futbolun yanında diğer amatör spor dallarında da altyapı öncelikli olarak spor faaliyetlerine başlamıştır.

Kulübümüzün amatör dallarda yaptığı bu atılım ile tüm Türkiye’de örnek teşkil edecek bir proje olarak değerlendirilmektedir.Rize şehrinin en önde marka değerlerinden olan Rizespor; bu atılımla ayrıca şehrimiz çocukları ve gençlerine aidiyet duygusunu aşılamıştır.

Dört yıldan bu yana faaliyette bulunduğumuz tüm spor dallarında antrenör ve sporcularımıza spor malzemesi desteği sağlanmış, deplasman giderleri ve diğer tüm harcamaları kulübümüz tarafından karşılanmıştır. Ayrıca amatör spor dallarında görevli 2 personel, 36 antrenör ve 4 sözleşmeli sporcu bulunmaktadır.

Bugün kulübümüz 24 spor dalında tescilli bulunmakta olup bunların 20’sinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Kulübümüz sporcuları katıldıkları ulusal ve uluslararası yarışmalarda pek çok başarılar elde ederek Rize'mizi ve Türkiye'mizi gururlandırmıştır.

2019 yılı itibarıyla futbol hariç amatör spor dallarında 801'i lisanslı 610'u lisanssız olmak üzere toplamda 1411 sporcu bulunmaktadır. Bunların yanında kulübümüzde 651 sporcu daha önce farklı spor dallarında spor eğitimine katılmış ve Rizespor armasını büyük bir onurla taşımıştır.

 

 

Video;  YouTube Kanalımızda yayında...

www.youtube.com/ÇaykurRizesporKulübü

Diğer Haberler