ÇAYKUR RİZESPOR KOMBİNE DEVİR İŞLEMİ (RESALE)
Çaykur Rizespor

ÇAYKUR RİZESPOR KOMBİNE DEVİR İŞLEMİ (RESALE)

6 Nisan 2019 Cumartesi 19:53
ÇAYKUR RİZESPOR KOMBİNE DEVİR İŞLEMİ (RESALE)

Kombine sahibi olup maça gelemeyecek taraftarlarımız kombinelerini yalnızca bu maç özelinde kulübümüze devredebilecekler

TARAFTARLARIMIZA ÖNEMLİ DUYURU

 

Kombine sahibi olup takımımızın Çaykur Didi Stadyumunda oynayacağı bir maçına gelemeyecek taraftarlarımızın dikkatine!

 

‘Kombinen Kulübüne Emanet’ uygulamamız hizmetinizde.

https://www.passo.com.tr/tr/hesabim/kombine-devir

Kombine sahibi olup maça gelemeyecek taraftarlarımız kombinelerini yalnızca bir maç özelinde kulübümüze devredebileceklerdir. Passolig (www.passo.com.tr) internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek bu işlem sayesinde yurt içi ve yurt dışından taraftarlarımızın yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmalar için bilet kapasitesi de arttırılmış olacaktır.

 

Kombinesi olup önümüzdeki karşılaşmada tribünde yer alamayacak tüm taraftarlarımızı ‘Kombinen Kulübüne Emanet’ kampanyasına davet ediyoruz. Bu kampanyayla birlikte kulübüne ekonomik destek sağlayacak taraftarlarımız; aynı zamanda tribünlerde boşluk oluşmasını da engelleyerek Çaykur Didi Stadyumunda muhteşem bir atmosfer yakalamamızı sağlayacaktır.

 

Bu anlamlı kampanyaya katılmak isteyen taraftarlarımız işlemlerini bilgisayardan, tabletten veya cep telefonundan https://www.passo.com.tr adresine giriş yaptıktan sonra "profilim" menüsünde yer alan “Kombine Kulübe Devir” butonuna tıklayarak yapabilecektir.

 

 

KOMBİNE DEVİR İŞLEMİ (RESALE) NİTELİĞİ

Bilet devir (resale) işlemi ile, herhangi bir nedenden dolayı maça gelmemeniz halinde TC Kimlik Numaranıza tanımlı olan sezonluk kombinenizi ( BİR MAÇLIK ) kulübünüze devrederek ilgili maçın başka bir taraftara satılmasına izin verebilirsiniz. İşlemi gerçekleştirebilmeniz için TC Kimlik numaranıza tanımlı bir sezonluk kombinenizin olması gerekmektedir. Satın almış olduğunuz günlük maç biletleri için bu uygulama kullanılamaz. Tekil biletleri Passoligi olan bir başka arkadaşınıza transfer edebilirsiniz.

 

BİLET DEVİR İŞLEMİ (RESALE) KURALLARI

-Bilet devir işlemi için kombine sahibinin bilgisayar, tablet veya cep telefonu internet tarayıcısından  www.passo.com.tr adresinden sağ üst köşedeki menüden giriş yaparak adına tıklayıp profiline girerek “PROFİLİM” bölümünde bulunan “KOMBİNE KULÜBE DEVİR” sekmesinden devir işlemi için talepte bulunması gerekmektedir.

-Bilet devir işlemi için talep toplanması ilgili spor kulübünün kararına bağlıdır. Kombine sahibi talep için web sitesinde bulunan ilgili bölüme giriş yaptığında listelenen maçlar için devir işlemi talebinde bulunabilir.

-Kombine sahibi devir işlemi talebinde bulunduktan sonra ilgili spor kulübü bu talebi onaylayana kadar talebini geri çekme hakkı bulunmaktadır.

-Kulüp ilgili devir talebini onayladıktan sonra kombine sahibine ait olan koltuğun ilgili spor kulübüne devri gerçekleşerek ilgili koltuk satışa sunulacaktır. Onay sonrası o maç koltuğun tekrar kombine sahibine devri gerçekleşemez.

-Kombine sahibinin devir işlemi onaylandıktan sonra, kombine sahibi bir başka koltuğu kendisine transfer alabilir veya istemiş olduğu bir başka kategoriden bilet satın alabilir.

 

 

Diğer Haberler