ÇAYKUR RİZESPOR BASIN BÜLTENİ 27 KASIM 2015 (ÇAYKUR RİZESPOR'DAN 3 YENİ PROJE)
Çaykur Rizespor

ÇAYKUR RİZESPOR BASIN BÜLTENİ 27 KASIM 2015 (ÇAYKUR RİZESPOR'DAN 3 YENİ PROJE)

27 Kasım 2015 Cuma 15:33
ÇAYKUR RİZESPOR BASIN BÜLTENİ 27 KASIM 2015 (ÇAYKUR RİZESPOR'DAN 3 YENİ PROJE)



ÇAYKUR RİZESPOR BASIN BÜLTENİ

(27 KASIM 2015)

 

Çaykur Rizespor Kulübü yönetim kurulu geleceğin taraftarı temelinin atılacağı 3 yeni projeyi bugün düzenlenen toplantıda basına tanıttı.

BİRİNCİ PROJE: YAVRU ATMACALAR

Rize’deki hastanelerde dünyaya gelecek her bebeğe Kulübümüz tarafından atmaca amblemli Rizespor zıbını (Tulum) hediye edilecek.

İKİNCİ PROJE: RİZESPOR ELÇİLERİ

Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu olarak bu yıl toplumsal sorumluluk adına başlatılan projede yaklaşık 30 değişik spor dalını hizmete açtık. Şu an 11 değişik yaş grubundan oluşan altyapı futbol takımlarımızda yer alan 230 sporcu ile birlikte toplam sporcu sayımız 647’ye ulaşmıştır.

Hayalimiz; ilimizdeki çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmalarını sağlamak, onları yetiştirip, profesyonel alanlarda ilimizi temsil etmelerine yardımcı olmaktı. Rizeli gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sağlıklı bir nesil yetiştirmek için sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğümüz amatör branşları faaliyete geçirdik.

Bu yüzden Rize’deki Beden Eğitimi Öğretmenleri, Din Görevlileri ve Muhtarlara, Çaykur Rizespor’un Spor Elçileri olmaları konusunda birer mektup gönderildik. Onları, Kart ve Bilet ücreti kulüp tarafından karşılanacak projede, Çaykur Rizespor’un Rize’de oynayacağı futbol maçlarına davet ettik. Aynı zamanda, 25 amatör futbol takım antrenör ve oyuncuları, Rizespor Branş sporcuları, Şehit ve Gazi yakınları, olmak üzere toplamda 2874 Passolig kartı ve bilet ücretleri kulübümüz tarafından karşılanacak.

ATMACA SM İKİNCİ MAĞAZASINI AÇIYOR

Yine Çaykur Rizespor Kulübü yönetim kurulu olarak Çaykur Rizespor’u şehirle bütünleştirmeyi hedeflendiğimiz üçüncü proje, Rize merkez Deniz Caddesi üzerinde açılacak yeni Atamaca Store satış mağazamız olacak.

---------------------------------------------------------------------------

Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Aykut FERAH

Çaykur Rizespor Kulübü

Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü

Diğer Haberler