Çaykur Rizespor

21 Temmuz 2013 Pazar 11:59
ÇAYKUR RİZESPOR BASIN BÜLTENİ (21 TEMMUZ 2013)

"Avusturya kampının ilk hazırlık maçı: Eintracht Braunschweig"

2013-2014 Futbol sezonunda Spor Toto Süper Ligde mücadele edecek ekibimizin sezon başı kamp çalışmaları devam ediyor. Temmuz ayının başında Bolu Gerede’de birinci etap çalışmalarını yapan takımızın 17 Temmuz’da başlayan yurt dışı kampı Avusturya’nın Bad Haring bölgesinde bulunan Panaroma Royal Otelde devam ediyor. Kampın gerçekleştiği otel ve antrenman sahalarının konumu itibariyle iklim şartları gayet elverişli durumda seyretmekte.

Yurt dışı kafilemiz 41 kişiden oluşmakta. 3 kaleci, 20 futbolcu olmak üzere 23 sporcudan oluşan takımımıza; 1 yönetim kurulu üyemiz, 8 kişilik teknik ekip ve 9 kişilik yardımcı ekip eşlik ediyor.

Dördüncü günün sonunda takımımız Almanya Bundesliga takımlarından; Eintracht Braunschweig ile bir hazırlık müsabakası oynayacak. 21 Temmuz 2013 Pazar günü (Avusturya saati ile) 18:30’da başlayacak maçımız Fügen şehir stadyumunda… (Adres: Sportverein Fühen hochfügenstr7 – A - 6263 Fügen)

29 Temmuz 3013 Pazartesi günü Kayserispor ile Oynanacak hazırlık müsabakasının ardından yurt dışı kampı sona erecek. Verilecek 3 günlük izinin ardından takımımız çalışmalarına Rize’de devam edecek.

---------------------------------------------------------------------------------

Camiamıza ve kamuoyuna duyurulur.

Çaykur Rizespor Kulübü
Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü
AYKUT FERAH

Not: Sayın Basın Mensupları;
Orijinal boyuttaki kamp fotoğraflarına PİCASAWEB albümünden ulaşabilir: https://picasaweb.google.com/110370324029484226473

Kamptan video görüntülerine ise YOUTUBE KANALI üzerinden ulaşabilir: http://www.youtube.com/user/caykurrize1953