Bikoko: Ç.Rizespor'da Mutluyum
Çaykur Rizespor

Bikoko: Ç.Rizespor'da Mutluyum

19 Nisan 2012 Perşembe 14:29
Bikoko: Ç.Rizespor'da Mutluyum

Çaykur Rizespor'un sezon başında 3 yıllık kontrat imzaladığı golcüsü Severin Bikoko Yeşil-Mavili formayı giymekten mutlu olduğunu belirterek; Taklalarımı taraftarlar özledi, İstanbul'da gol atarsam takla atacağım dedi.

Çaykur Rizespor ile sezon başında 3 yıllık kontrat imzaladığını ve çok doğru bir tercihte bulunduğunu her geçen gün daha iyi anladığını kaydeden Bikoko, şöyle devam etti: "Çaykur Rizespor'da olmaktan çok mutluyum. 2 yılım daha var. Rizespor'un başarısından başka bir şey düşünmüyorum. Menajerler aracılığı ile iletilen teklifler var. Gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye almıyorum. Sezon bitse bile 2 yıl daha Rizespor'da olacağım. Hedefimiz Rizespor'u Süper Lig'e taşımak. Transferi konuşacak, düşünecek zamanımız yok."

TFF 1. Lig'de attığı 15 golle "gol krallığı" yarışında ilk sırada bulunan ve Süper Lig takımlarından bazılarının transfer gündeminde olduğu iddia edilen Çaykur Rizespor'un Kamerunlu Oyuncusu Severin Brice Bikoko, gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye almadığını söyledi.

Bikoko, takımının bugünkü antrenmanı öncesinde yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor'da çok iyi bir çalışma ortamı bulduğunu belirterek, "Arkadaşlarımla uyum içerisindeyim. Türkiye'ye geldikten sonra en gollü sezonumu yaşıyorum. Ligde 'gol kralı' olmayı hedefliyorum. İnşallah başarırım" dedi.

Ligin kalan 4 maçını düşünmelerinin kendilerini psikolojik olarak yorabileceğini ifade eden Bikoko, "Bizim için en önemli maç, oynayacağımız maç ve her maç ayrı bir final. Maç maç yorumlayarak hedefe ulaşmak zorundayız. Bu hafta oynayacağımız İstanbul Güngörenspor maçı çok zor geçecek. Onların kaybedecek bir şeyi yok. Ancak, biz şampiyonluğa oynuyoruz. Kalan maçları tek tek düşünerek hepsini kazanırsak, şampiyonluğu garantileyeceğimize inanıyorum" diye konuştu.



Diğer Haberler