BASIN BÜLTENİ 22 Mart 2015
Çaykur Rizespor

BASIN BÜLTENİ 22 Mart 2015

22 Mart 2015 Pazar 13:43
BASIN BÜLTENİ 22 Mart 2015



 Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada takımımız SAİ Kayseri Erciyesspor’u 3-0 mağlup ederek tehlikeli bölgeden biraz daha uzaklaştı.

Son haftalarda başarılı sonuçlar alan takımımız Kayseri’de bunlara bir yenisini ekledi. Lig’in ikinci yarısında deplasmanda oynadığımız dört maçta mağlup olmadık. Haftalar geçtikçe üzerine koyarak yolumuza devam ettik.

Maça gelince, haftanın en zor maçlarından biriydi. Özellikle rakibimizin Lig’deki durumu açısından çok önemliydi. Kaybetmeleri durumunda ara açılacaktı. Böyle bir atmosferde başladı maç. Oyuna kontrollü başladık çok pas yapıp rakibimize topla oynama şansı vermedik. Dakikalar ilerledikçe mücadele gücümüzü artırarak 20. dakikada Kweuke ile golü bulduk. Bu golün ardından yaşanan penaltı pozisyonunda Obraniak ile farkı ikiye çıkarttık. Rakibinde 10 kişi kalmasıyla iyice rahatlayan takımımız üçüncü gol için girdiği pozisyonlardan yararlanamadı ve devre 2-0 üstünlüğümüzle sonuçlandı. İkinci yarıda rahat bir oyun sergileyerek rakibimize bir pozisyon dışında fazla şans tanımadan Sercan’la üçüncü golü bulduk. Bu önemli ve kritik karşılaşmadan üç puan alarak Lig’de biraz daha rahat pozisyona geldik.

Eskişehirspor, Balıkesirspor, Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor karşılaşmalarından 4 maçta 10 puan çıkartarak hedefimizi gerçekleştirdik.

Milli maçlar nedeniyle Lig’e verilen bir haftalık arayı iyi değerlendirip kalan dokuz haftada iyi oyunumuzu sürdürerek toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp tehlikeli bölgenin uzağında kalmak istiyoruz.

Öte yandan A Milli Takım aday kadrosuna ilk kez çağırılan oyuncumuz Eren Albayrak’ın mili formayı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor ve ona başarılar diliyoruz.

 

Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Aykut FERAH

Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü 

 

 

Diğer Haberler