BAKAN KILIÇ VE SAMSUN ŞEHRİNİ TEBRİK EDİYORUZ
Çaykur Rizespor

BAKAN KILIÇ VE SAMSUN ŞEHRİNİ TEBRİK EDİYORUZ

19 Temmuz 2017 Çarşamba 12:21
BAKAN KILIÇ VE SAMSUN ŞEHRİNİ TEBRİK EDİYORUZ

Samsun'un ev sahipliği yaptığı dünyanın 3. büyük spor organizasyonu olan 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatları'nın heyecanı başladı.

6 kıta ve 97 ülkeden 3 bin 105 sporcunun katıldığı 23. Yaz Deaflympics Samsun 2017 açılış töreni büyük bir coşku ile yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda yapıldı. Dev spor organizasyonunun açılış seremonisi Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın önderliğinde coşku içinde gerçekleştirildi. Dev organizasyonu izlemek isteyen 10 binler stada akın etti.

 

Bu dev organizasyona Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah kulübümüzü temsilen katıldı.

Böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yapan Samsun ilini tebrik eden Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, “Gerçekten olağan üstü bir organizasyon. Başta Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı Türkiye’ye böyle bir organizasyonu kazandırdığı için tebrik ediyorum. Açılış töreni çok etkileyiciydi. Bizde Çaykur Rizespor olarak amatör branşlarda engelliler için birkaç spor dalı açmanın planlarını yapıyoruz. İşitme engelliler için açılacak olan branşın bir an önce faaliyete geçmesi için Amatör Dallardan Sorumlu yöneticimiz Prof. Dr. Arslan Kalkavan ile çalışmalarımızı hızlandırdık. Samsunda yapılan bu organizasyon Türkiye’ninufkunuda genişletmiştir. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bu sezon TFF 1. Ligde mücadele edeceğimiz dost kulübümüz Samsunspor’un da yeni stadyumunun tamamlanıp bu açılışa ev sahipliği yapması da çok önemliydi. Onlara da ligde centilmence kardeşlik dostluk içerisinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatları’nın açılışında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile bir süre sohbet ederek günün anısına fotoğraf çektirdi.

 

 

 

Diğer Haberler