ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ 29 EYLÜL
Çaykur Rizespor

ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ 29 EYLÜL

29 Eylül 2014 Pazartesi 15:21
ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ 29 EYLÜL

Takımımız Pazar günü oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına bugün başladı.

Spor Toto Süper Lig’in 5. Haftasında Eskişehir deplasmanına gidecek olan takımımız bugün Mehmet Cengiz tesislerinde hazırlıklara başladı. Pazar günü saat 16:00’da oynanacak karşılaşma için Çaykur Rizespor’umuz ilk çalışmasını Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yaptı.

Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman iki grup halinde gerçekleşti. Bursaspor maçında oynayan, Serkan, Orhan, Oboabona, Viera, Giray, Sylvestre, Engin, Murat, Eren ve Kweuke, düz koşuyla çalışmayı tamamlarken, diğer oyuncularımız, Aykut, Necati, Holosko, Koray, Sercan, Lıban Abdı, Lualua, Ümit ve Deniz, ısınmanın ardından, 5’E 2, orta şut çalışması ve minyatür sahada 5’e 5 çift kale maçla antrenmanı tamamladılar.

Sakatlığı nedeniyle Mersin İdman Yurdu ve Bursaspor maçlarında kadroda yer alamayan Kıvanç Karakaş, bugün takımla birlikte çalışmaya katıldı.

Öte yandan sağ arka adalesinde yırtık olan Sezer Özmen salonda fizyoterapist eşliğinde çalıştı.  Sakatlığı nedeniyle, Bursaspor maçı kadrosunda yer alamayan Kağan söylemezgiller’in de MR’ı çekildi. Kağan’ın MR sonucuna göre zorlanmaya bağlı sol arka adalesinde birinci derecede yırtık ve ödem oluştuğu tespit edildi. Sezer Özmen ve Kağan Söylemezgiller Eskişehirspor maçı kadrosun yer alamayacak.

Asya Oyunlarında çeyrek finalde, Suudi Arabistan’ı 3-0 mağlup ederek yarı finale yükselen, Ali Adnan’lı Irak U23 Milli Takımı, en kötü ihtimalle Asya Oyunlarında 3 üncülük 4 üncülük maçı oynayacağından oyuncumuz Ali Adnan’ın Eskişehirspor maçı kadrosunda yer alamayacak.  

Takımız yarınki antrenmanını saat 16:00’da Mehmet Cengiz tesislerinde gerçekleştirecek..

 

 

 

 

 

 

 

 

Diğer Haberler