ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ 15 EKİM
Çaykur Rizespor

ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ 15 EKİM

15 Ekim 2014 Çarşamba 21:23
ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ 15 EKİM

Balıkesirspor maçı hazırlıklarına devam eden takımımız bugünü tek antrenman yaparak geçirdi.

 Saat 17:00’da Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde sağanak yağmur altındaki antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma ve ardından yarı sahada çift kale maçla son bulan antrenmana sakatlığı nedeniyle tedavisine  devam edilen Kağan Söylemezgiller katılmadı. Eskişehirspor maçında sakatlanan Kıvanç Karakaş takımdan ayrı düz koşuyla çalışmalara başlarken, Ümit Korkmaz’da düz koşuyla çalışmasını tamamlayan bir başka oyuncumuz oldu. Orduspor hazırlık maçında sakatlanan ve MR’ı çekilen kaleci Necati Yılmaz’n sol bileğinde zorlanmaya bağlı ödem oluştuğu tespit edildi. Necati’nin 2-3 gün sonra takımla çalışmalara katılması bekleniyor.

Öte yandan, International Challenge Trophy A Grubu'ndaki üçüncü maçında İngiltere'yi 2-0 mağlup eden Türkiye A2 Milli Takımı formasını giyen, Eren Albayrak ve Engin Bekdemir bugünkü antrenmanda ki yerlerini aldılar.

Diğer yandan yaklaşık bir aydır takımdan ayrı kalan ve ülkesi Irak U23 ve Irak A Milli Takımı kadrosunda yer alan Ali Adnan, bugün Rize’ye gelerek ayağının tozuyla antrenmana çıktı. Ali Adnan teknik ekip ve takım arkadaşlarıyla kucaklaşarak hasret giderdikten sonra düz koşuyla çalışmasını tamamladı.

Yine milli takımlarında olmaları nedeniyle, Leonard Kweuke, Ousmane Viera ve Godfrey Oboabona antrenmanda yer alamadı.

Takımız yarın (16 Ekim Perşembe) sabah 10:30 ve Akşam 17:00’da yapacağı antrenmanlarla Balıkesirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Diğer Haberler