86. OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
Çaykur Rizespor

86. OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

17 Eylül 2017 Pazar 15:17
86. OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI



Çaykur Rizepor Yatırım A.Ş. ve Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin 86. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Seçimli toplantılara tek listesi ile gidildi. Toplantılar ardından Hasan Kemal yardımcı vekaleten yürüttüğü başkanlık görevine resmen seçildi.  
Açılış yoklama, divan seçimi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulun divan başkanlığına Hasan Kartal seçildi. Ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, denetleme kurulu ve tahmini bütçe okunarak yönetim kurulu, mali raporlar ve denetleme kurulu ayrı ayrı ibra edildi. 
Tek liste ile gidilen yönetim ve denetleme kurulu listeleri oy birliği ile kabul edilerek yeni yönetim kurulları belli oldu. 

ÇAYKUR RİZEPOR YATIRIM A.Ş.YÖNETİMİ
Çaykur Rizepor Yatırım A.Ş.’nin 9 kişilik yönetimi şu isimlerden oluştu; Hasan Kemal Yardımcı,  Hasan Kartal, Mehmet Erdoğan, Ali Zeki Saruhan, Ali haydar Er, Rahmi Metin, A. Yılmaz Zehiroğlu, Saffet Mete, Celal Hop 

ÇAYKUR RİZE GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ YÖNETİMİ
Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin ise; Hasan Kemal Yardımcı, Hasan Kartal, İmdat Sütlüoğlu, Süleyman Pınarbaş, Hasan Yavuz Bakır, İbrahim Tali, Arslan Kalkavan, Habib Agun, Celal Hop, Cengiz Mataracı, Saffet Kopuz, Sedat Abanoz, Kenan Hatipoğlu, Adnan Er, Serkan Karavin, Sadullah Köse, Ahmet Haşimoğlu, Erdal Yaşar Hoşver, Rafet Suyabatmaz 

Diğer Haberler